27 Eylül 2018 tarihinde “Türkiye ve Rusya’nın Avrupa Birliği Ülkeleri ile Olan İlişkilerinde Güncel Gelişmeler” isimli panel gerçekleştirilecektir.

Türkiye ve Rusya’nın

Avrupa Birliği Ülkeleri ile Olan İlişkilerinde Güncel Gelişmeler

Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKVAM)’nin gerçekleştireceği “Türkiye ve Rusya’nın Avrupa Birliği Ülkeleri ile Olan İlişkilerinde Güncel Gelişmelerisimli  panele  Büyükelçi Hüseyin Avni AKSOY ve Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği’nden Doç. Dr. Aleksandr SOTNİÇENKO katılacaklardır.

Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üye. Mustafa ÖZTÜRK’ün açılış konuşması ile başlayacak panelde, Türkiye ve Rusya’nın gündemde kalmaya devam eden AB ile olan ilişkileri değerlendirilecek.

Panel, 27 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’da Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  (B Blok) Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Konferansa katılım herkese açık olup, ilgi duyan tüm Antalyalılar davetlidir.