Jazz Konseri: Pablo Held Trio

Antalya’da Avrupa Caz Esintileri

Alman Pablo Held Caz Üçlüsü Akdeniz Üniversitesi’nde Çalıyor

Düzenlediği kültür programları ile tanınan İzmir Goethe Enstitüsü, bu yıl da Antalyalıları yalnız bırakmadı. Akdeniz Üniversitesi AB Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKVAM) ile birlikte, İzmir’de düzenlenen “Avrupa Caz Festivali”ne davet ettiği Pablo Held Trio Caz grubu ile 12 Mart’ta Antalya’ya geliyor. Alanya’da faaliyetlerini sürdüren “Alaturka Journal”in de katkıları ile Antalya’da ilk kez sahne alacak üç kişilik genç caz grubu, özel doğaçlama yeteneği ile tanınıyor. Gruba adını veren caz piyanisti Pablo Held, 2005 yılından beri Almanya’da caz sevenleri ile buluşuyor.

Konser, AKVAM’ın 10. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştiriliyor. Giriş ücretsizdir .Tüm Antalyalılar davetlidir.

Yer: Akdeniz Üniversitesi, Atatürk Konferans Salonu, Kampus

Tarih: 12 Mart 2013, saat 20.00