Gönlündeki Gelecek İçin Gönüllü Ol – Gençler Sivil Toplumla El Ele

AKVAM yeni bir etkinlik dizisine başlıyor.

AKVAM ve Uluslararası Siyaset ve Diplomasi topluluğunun ortak programı olan etkinlik 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir. Üniversite öğrencilerinin sivil toplım çalışmalarına katılımını ve STK’larda gönüllü olarak çalışmalarını teşvik etmek amacıyla yapacağımız “Gönlündeki Gelecek İçin Gönüllü Ol- Gençler Sivil Toplumla El Ele” adlı etkinliğimiz ile gençleri sivil toplum hakkında bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.
Programımızın konukları Oy ve Ötesi ile AKUT. Dernek temsilcileri ve Nasuh Mahruki’nin de katılması beklenen etkinlik katılımcılarla etkileşimli bir şekilde gerçekleştirilecektir.
Avrupa Gönüllü Hizmetleri (EVS) uzmanı Katka Gabıvoka, EVS programı hakkında gençleri bilgilendirecek ve öğrencilere yurtdışına çıkma olanaklarını anlatacaktır.
AKVAM müdürü Prof. Dr. Erol ESEN, projenin amacının gençleri demokrasinin en önemli unsurlarından olan STK’larla buluşturmak ve onlara katkı vermek olduğunu belirtti.

20 kasım 2015

Basın