Akdeniz İİBF Dergisi “AB ve Kamu Yönetimi” Özel Sayısı Yayınlandı

Akdeniz Üniversitesi AB Merkezi 10. Yılı Faaliyetleri Sürüyor

Akdeniz İİBF Dergisi “AB ve Kamu Yönetimi” Özel Sayısı Yayınlandı

Kuruluşunun 10. yılı vesilesiyle AKVAM bu yıl ilk yayınını AB ve Kamu Yönetimi konusuna ayırdı. Avrupa Birliği’nin (AB) Türkiye’de az bilinen bir boyutu olan bu konuyla Akdeniz Üniversitesi AB Merkezi aynı zamanda, son yıllarda durma noktasına gelen Türkiye-AB ilişkilerini kamuoyuna hatırlatmak istiyor.

Akdeniz İİBF Dergisi “AB ve Kamu Yönetimi” Özel Sayısı olarak gerçekleştirilen yayında, toplam 14 makale bulunmaktadır. Dergide, birleşik bir devlet olmayı hedefleyen AB’deki bütünleşme çabalarının Topluluk organlarına, bununla birlikte aday veya üye ülke yönetimlerine etkileri ele alınıyor. Türkiye’den ve AB ülkelerinden araştırmacıların katkı verdiği dergi özel sayısında, Türkçe, Almanca, İngilizce ve Fransızca olmak üzere dört dilde makale bulunmaktadır.

AKVAM’ın 10. Yıl heyecanına ortak olarak özel sayı çıkarma fırsatı tanıyan Akdeniz İİBF Dergisi sorumlularına teşekkür eden Merkez Müdürü Doç. Dr. Erol Esen, derginin ilgi duyan AB uzman ve akademisyenlere ücretsiz olarak gönderildiğini duyurdu.

“Dergi Kapağı”

Makale Çağrısı